Kids Krav Maga

Door spelenderwijs te oefenen in een veilige omgeving geef je kinderen de mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in moeilijke situaties. Daarbij leren ze om snel een goede afweging te maken voordat ze handelen.

Kids Krav Maga is bedoeld voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 5 tot 15 jaar. In de lessen leren kinderen o.a. hoe je om kunt gaan met fysiek en verbale intimidatie of agressie op school of op straat. Ze leren situaties op tijd herkennen, uit de weg gaan en oplossen.


Door (spelenderwijs) te oefenen in een veilige omgeving geef je kinderen de mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in moeilijke situaties. Daarbij leren ze om snel een goede afweging te maken voordat ze handelen. Wij zien dat de lessen bijdragen aan de ontwikkeling van een positief zelfbeeld en zelfvertrouwen, waardoor kinderen steviger in de wereld staan.

De lessen zijn uiteraard ook goed voor ontwikkeling van motoriek, reactievermogen en conditie en er wordt altijd met veel plezier en positieve energie getraind!

Bij Tactical Defense verwelkomen we u om een gratis en vrijblijvende proefles bij te wonen/te krijgen! Ouders mogen uiteraard tijdens de proefles bij de training aanwezig zijn, of in een aparte wachtruimte met de ouders van andere kids een lekkere gratis kop koffie drinken met een koekje.

Krav Maga kinderen

Trainings
locaties
Kids Krav Maga

– Almere Buiten –
Gymzaal Willem de Vlaminghstraat
Willem de Vlaminghstraat 33
1335 PS Almere

– Lelystad –
Gymzaal Kennermerland
Kennermerland 21
8285 ER Lelystad