(In) Company Training

Personeel is na het volgen van een trainingsprogramma zelfverzekerder, kan zich redden en staande houden in conflict situaties. Ook wanneer het de verbale fase voorbij gaat en fysiek wordt.

(In) Company Training.

Wij organiseren trainingen op basis van een specifieke vraag of als teambuildingsactiviteit.

Veiligheidstraining
De meeste van uw werknemers weten misschien niet precies hoe ze om moeten gaan met verbale agressie van klanten, fysieke confrontaties of (seksuele) intimidatie. Niet verwonderlijk, want het beheersen van zo’n situatie is iets wat je alleen door oefening kunt leren. Deze training is bedoeld om uw medewerkers de tools en het zelfvertrouwen te geven om confrontaties en intimidatie te voorkomen.

Tijdens de veiligheidstraining leren we:

  1. Herkennen van een (in potentie) gevaarlijke of grensoverschrijdende situatie.
  2. Voorkomen van fysiek contact.
  3. Gepast fysiek verweer als de bovengenoemde aanpak niet afdoende is.

In de training kan de focus op een specifiek onderwerp worden gelegd. Bijvoorbeeld seksuele intimidatie op de werkvloer, fysieke/verbale agressie of intimidatie van omstanders. We maken in al deze situaties gebruik van de ABC-methode en bouwen hierop verder. Er worden altijd verschillende relevante scenario’s geoefend en het is mogelijk gebruik te maken van de werkplek.

Teambuilding
Wij geven ook trainingen in de vorm van een teambuildingsactiviteit. In deze setting leer je samen met je collega’s moeilijke situaties beheersen en bekijk je hoe iedereen zijn of haar sterke punten kan inzetten. Tijdens deze energieke training komen verschillende onderwerpen en scenario’s aan bod die niet alleen zorgen voor weerbaarheid maar ook voor plezier en saamhorigheid binnen het team. Kortom, een leuk en leerzaam uitje voor elk bedrijf!

Interesse in training voor uw bedrijf of afdeling? Neem contact met ons op voor uitgebreidere informatie of het maken van een afspraak.

Krav Maga - In Company training

(In) Company Training specifiek voor vrouwen

Vrouwen wordt geleerd om ongewenst gedrag op tijd te herkennen en te stoppen, hiermee voorkom je dat het een patroon wordt. Vrouwen leren zich verweren in vervelende situaties, verbaal en fysiek.

Veel vrouwen ervaren (seksueel) overschrijdend gedrag op de werkvloer. Denk aan ongewenste opmerkingen of het niet respecteren van de persoonlijke ruimte of grenzen. Vaak gaat het hier over subtiele handelingen die bovendien plaatsvinden zonder dat anderen daar getuige van zijn. Het is voor veel vrouwen moeilijk om er iets van te zeggen of er een klacht over in te dienen.

Wij hebben een lesprogramma ontwikkeld wat vrouwen ‘tools’ geeft om zelf duidelijk te maken dat ze dit gedrag niet accepteren van een collega of klant. Ze leren om deze lastige situaties de baas te zijn en te werken aan hun zelfverzekerheid. Door een zekerdere uitstraling zul vrouwen minder vaak met overschrijdend gedrag geconfronteerd worden.

Tijdens de cursus wordt geleerd om ongewenst gedrag op tijd te herkennen en te stoppen, hiermee voorkom je dat het een patroon wordt. Vrouwen leren zich verweren in vervelende situaties, verbaal en fysiek.

Kortom, dit lesprogramma helpt vrouwen hun zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde te vergroten en heeft het leven van verschillende vrouwen al in positieve zin veranderd.

Interesse in een In Company Training voor vrouwen? Neem contact met ons op voor uitgebreidere informatie of het maken van een afspraak.