In Company Training

Personeel is na het volgen van een trainingsprogramma zelfverzekerder, kan zich redden en staande houden in conflict situaties. Ook wanneer het de verbale fase voorbij gaat en fysiek wordt.

In Company Training.

Veel organisaties in Nederland krijgen wel eens te maken met agressie en intimidatie van klanten, cliënten of omstanders. We kennen allemaal de voorbeelden van hulpverleners, securitypersoneel, docenten en medewerkers binnen de vervoersbranche, maar ook in andere bedrijven komt dit voor. Agressie en bedreigingen zijn zeer beangstigend en zorgen voor een ongezonde werksituatie.

Veel werknemers hebben (soms ondanks een cursus) geen idee hoe ze met escalerend geweld om moeten gaan, en dat is ook niet zo gek. Het beheersen van een gevaarlijke situatie is iets wat alleen door oefening geleerd kan worden.

Tactical Defense heeft een speciale “In Company Training” die opgebouwd is uit drie delen.

  1. Herkennen van een (in potentie) gevaarlijke situatie.
  2. Voorkomen van fysieke confrontatie.
  3. Verweer bij fysieke confrontatie.

Deze training is een goede aanvulling op de ABC-training die door veel trainingsbureaus wordt gegeven (de ABC-training wordt ook aangeboden door Tactical-Defense) en kan worden aangepast aan de behoefte in uw organisatie. We oefenen diverse relevante scenario’s en kunnen daarbij gebruik maken van de werkplek. Wij zullen u ook advies geven over veiligheidsmaatregelen die u kunt treffen om uw personeel beter te beschermen.

In een intake-gesprek zullen we samen bepalen of de training één of meerdere dagdelen in beslag zal nemen.

Interesse in een “In Company Training”? Neem contact met ons op voor uitgebreidere informatie of het maken van een afspraak.

Krav Maga - In Company training

In Company Training specifiek voor vrouwen

Vrouwen wordt geleerd om ongewenst gedrag op tijd te herkennen en te stoppen, hiermee voorkom je dat het een patroon wordt. Vrouwen leren zich verweren in vervelende situaties, verbaal en fysiek.

Veel vrouwen ervaren (seksueel) overschrijdend gedrag op de werkvloer. Denk aan ongewenste opmerkingen of het niet respecteren van de persoonlijke ruimte of grenzen. Vaak gaat het hier over subtiele handelingen die bovendien plaatsvinden zonder dat anderen daar getuige van zijn. Het is voor veel vrouwen moeilijk om er iets van te zeggen of er een klacht over in te dienen.

Wij hebben een lesprogramma ontwikkeld wat vrouwen ‘tools’ geeft om zelf duidelijk te maken dat ze dit gedrag niet accepteren van een collega of klant. Ze leren om deze lastige situaties de baas te zijn en te werken aan hun zelfverzekerheid. Door een zekerdere uitstraling zul vrouwen minder vaak met overschrijdend gedrag geconfronteerd worden.

Tijdens de cursus wordt geleerd om ongewenst gedrag op tijd te herkennen en te stoppen, hiermee voorkom je dat het een patroon wordt. Vrouwen leren zich verweren in vervelende situaties, verbaal en fysiek.

Kortom, dit lesprogramma helpt vrouwen hun zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde te vergroten en heeft het leven van verschillende vrouwen al in positieve zin veranderd.

Interesse in een In Company Training voor vrouwen? Neem contact met ons op voor uitgebreidere informatie of het maken van een afspraak.