Training opsporingsambtenaren & (persoons)beveiligers

Het trainingsprogramma kan dienen als noodzakelijke aanvulling op reguliere IBT of RGTB training.

Met het aangeboden lesprogramma wordt het instrumentarium, ten behoeve van het veilig uitoefenen van het werk, aanzienlijk uitgebreid.

Training opsporingsambtenaren & (persoons)beveiligers


Onze instructeurs hebben ruime ervaring in het geven van weerbaarheidstraining  aan opsporingsambtenaren (o.a. speciale eenheden binnen de politie), beveiligers en persoonsbeveiligers. Deze trainingen zijn een aanvulling op de basistrainingen die binnen de verschillende disciplines gebruikelijk zijn.

Training Opsporingsambtenaren

In deze training maakt uw team kennis met alternatieve technieken die zorgen voor een bredere toerusting in geval van bedreiging, intimidatie of geweldsescalaties. De trainingen zijn op maat gemaakt zodat er aandacht kan worden besteed aan technieken en situaties die voor uw team verdieping nodig hebben. Daarnaast is het programma een manier om inzicht, techniek en reactievermogen tussentijds te trainen naast de reguliere IBT of RGTB training. Wij beschikken over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van het gebruik van toegewezen geweldsmiddelen en passen dit toe in de trainingen.

Training beveiligers

De training voor beveiligers heeft tot doel een veiligere werkomgeving te creëren voor uw medewerkers. We leren teams de fijne kneepjes van groepsdynamica zodat ze elkaar kunnen ondersteunen en gezamenlijk leren optreden. Tegelijkertijd oefenen we uitgebreid in een-op-een-confrontaties, waarbij we een uitgebreide aanvulling geven op de ABC-techniek. Ons programma wordt op maat aangeboden en is geschikt voor alle vormen van algemene beveiliging.

Training persoonsbeveiligers

Bij persoonsbeveiliging draait alles om het beschermen van de ander en daarom ligt de nadruk in deze training op het beschermen en in veiligheid brengen van de VIP. Belangrijke aandachtspunten zijn het inschatten van verdacht gedrag, het trainen van onverwachte incidenten en het omgaan met meerdere aanvallers. Op deze manier verruim je als beveiliger je mogelijkheden en train je jezelf in het maken van de juiste keuzes.

Interesse in één van bovenstaande trainingen? Neem contact met ons op voor uitgebreidere informatie of het maken van een afspraak.