Bedrijfstraining vrouwen

Er wordt geleerd om ongewenst gedrag op tijd te herkennen en te stoppen, hiermee voorkom je dat het een patroon wordt.
Vrouwen leren zich verweren in vervelende situaties, verbaal en fysiek.

Veel vrouwen ervaren (seksueel) overschrijdend gedrag op de werkvloer. Denk aan ongewenste opmerkingen of het niet respecteren van de persoonlijke ruimte of grenzen. Vaak gaat het hier over subtiele handelingen die bovendien plaatsvinden zonder dat anderen daar getuige van zijn. Het is voor veel vrouwen moeilijk om er iets van te zeggen of er een klacht over in te dienen.

Wij hebben een lesprogramma ontwikkeld wat vrouwen ‘tools’ geeft om zelf duidelijk te maken dat ze dit gedrag niet accepteren van een collega of klant. Ze leren om deze lastige situaties de baas te zijn en te werken aan hun zelfverzekerheid. Door een zekerdere uitstraling zul vrouwen minder vaak met overschrijdend gedrag geconfronteerd worden.

Tijdens de cursus wordt geleerd om ongewenst gedrag op tijd te herkennen en te stoppen, hiermee voorkom je dat het een patroon wordt. Vrouwen leren zich verweren in vervelende situaties, verbaal en fysiek.

Kortom, dit lesprogramma helpt vrouwen hun zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde te vergroten en heeft het leven van verschillende vrouwen al in positieve zin veranderd.

Interesse in een bedrijfstraining voor vrouwen? Neem contact met ons op voor uitgebreidere informatie of het maken van een afspraak.

Krav Maga - Bedrijfstrainingen vrouwen