Nu ook Krav Maga (vanaf 16 jaar) in Dronten.

Per ingang van dinsdag 01 september 2020 starten met de lessen voor volwassenen (vanaf 16 jaar) in Dronten. Deze lessen gaan vooralsnog plaatsvinden op de dinsdagavond van 18.45 uur tot 20.00 uur. Per ingang van  25 maart 2021 komt hier ook de donderdagavond bij. Helaas kan dit niet eerder omdat er geen trainingsruimte beschikbaar is.

De lessen gaan plaatsvinden in sporthal t’Dok gevestigd aan de Educalaan 3 te Dronten.

Ter kennismaking wordt op zaterdag 29 augustus 2020 te 11.00 uur, een gratis kennismakingsseminar georganiseerd op dezelfde locatie. Het seminar duurt ongeveer 2 uur. Dan kan je voor jezelf even een indruk krijgen van Krav Maga en ons als instructeurs. Tevens zijn we natuurlijk bereid om dan al je vragen te beantwoorden.

Geïnteresseerd? Registreer je als belangstellende en indien er een nieuwe datum bekend is voor de start van de trainingen en het gratis kennismakingsseminar, brengen we u op de hoogte.