Veelzijdige maand voor Krav Maga Training Center Tactical-Defense (IKMF)

Afgelopen maand waren er weer diverse evenementen voor de studenten van Tactical-Defense. Afronding van weer een cursus Stay Away (zelfverdediging voor vrouwen), het landelijke Krav Maga kids/junioren examen waar ook drie studenten van Tactical-Defense met succes aan hadden deelgenomen. Tevens was er een kickboks clinic met voormalig viervoudig wereldkampioen Ernesto Hoost.  Deze grootheid gaf ons een kijkje in de keuken van het kickboksen hetgeen een verrijking was voor de kennis van de studenten en instructeurs van Tactical-Defense. Ook werd er getraind met zogenoemde “bloodknifes”. Dit is een waardevolle tool hetgeen je gelijk feedback geeft op de uitvoering van een verdediging tegen een mes aanval. Dit om je nog beter voor te bereiden op praktijksituaties. Ook in het nieuwe jaar zal er weer een gevarieerd trainingsaanbod worden gegeven aan onze studenten.

Tot in 2020!!!.