Dynamische periode voor Tactical-Defense.

De laatste weken waren zeer dynamisch voor zowel de studenten als de instructeurs van Tactical-Defense.

Jeroen en Rotem hebben deelgenomen en zijn geslaagd voor de Adaptive Krav Maga Instructor Course waar ze meer kennis en vaardigheden hebben opgedaan met betrekking tot het lesgeven aan mensen (vrouwen, mannen, jong en oud) met elk type lichamelijk beperking (permanent of tijdelijk).

Lichamelijke beperkingen mogen voor geen enkele persoon een barrière zijn om te leren hoe hij zichzelf kan verdedigen. Zelfs als iemand in een rolstoel zit of blind is, kunnen we zelfverdedigingstechnieken aanpassen aan de behoeften en mogelijkheden.

Krav Maga is waar wetenschap en ervaring elkaar ontmoeten!

Bovendien slaagden onze studenten voor hun lokale en centrale examens en hadden we een geweldig seminar ‘Fight the fighter’ met G.I.T. Israël Cohen. Ook werd deelgenomen aan een Law Enforcement update training in Israël.

Tactical-Defense, wat in beweging is, blijft in beweging !!!