Afronding cursus zelfverdediging voor vrouwen (Stay Away)

Afgelopen week vond de 10de en laatste les plaats van weer een reeks lessen van de cursus zelfverdediging voor vrouwen (Stay Away).

Sinds de cursus wordt aangeboden door Tactical-Defense was dit de groep met het grootst aantal deelnemers. Het is mooi om te zien dat steeds meer dames de cursus ontdekken hetgeen hen kan helpen zich verbaal/mentaal en fysiek verder te ontwikkelen.

Het was weer een enerverende cursus waarbij de dames leerden zich te verdedigen tegen de meest voorkomende aanvallen (man vs. vrouw situatie). De dames hebben allen grote stappen voorwaarts gemaakt en we zijn ontzettend trots op hun.

Hier een reactie van een deelneemster.

Sandra: ” Ik wil Jeroen en Rotem enorm bedanken voor de fijne lessen, waarin ze mij heel goed hebben geholpen een aantal belangrijke stappen te zetten voor de toekomst en ik wat angsten heb overwonnen”.

We zullen weer snel een volgende cursus plannen zodat we meer vrouwen kunnen bereiken om aan het zelfvertrouwen te werken, hen te leren duidelijk grenzen aan te geven, zichzelf te verdedigen en leren confrontaties te voorkomen.