Afronding Stay Away cursus.

Na de 10de les van Stay Away Cursus (zelfverdediging voor vrouwen), was de cursus, die in februari 2018 was begonnen, helaas weer ten einde. Een grote groep dames leerden de afgelopen weken hun zelfvertrouwen en gevoel voor eigenwaarde te verbeteren, beter hun grenzen aan te geven en zich te verdedigen tegen de meest voorkomende aanvallen waar vrouwen mee te maken krijgen. Maar veel belangrijker, kregen ze bruikbare tools aangereikt om dit soort confrontaties te voorkomen.

Het was een leerzame cursus en de dames hebben grote stappen voorwaarts gezet en zichzelf goed ontwikkeld. We zijn ontzettend trots op hen.

We zullen weer snel een volgende cursus plannen zodat we meer vrouwen kunnen bereiken om aan het zelfvertrouwen te werken, hen te leren duidelijk grenzen aan te geven, zichzelf te verdedigen en leren confrontaties te voorkomen.

Ben je geïnteresseerd, neem contact met ons op.

Kida,

Jeroen & Rotem

Een aantal deelnemers die deel hebben genomen aan de cursus.