Viering vijfjarig bestaan van Krav Maga Training Center Tactical-Defense (IKMF).

Afgelopen maandag vierden wij het vijfjarig bestaan van onze school middels een speciale training.

We willen uit de grond van ons hart Bo van Velzen en Defensive Tactics bedanken voor hun aanwezigheid bij dit lustrum. Tevens gaat onze speciale dank uit naar Tamir Gilad (G.I.T. Expert 5) voor het geven van een fantastische training (waarbij we diverse technieken hebben geleerd om ons te verdedigen tegen aanvallen met een bijl (of gereedschap gelijkend daaraan), ketting en verdedigen tegen aanvallen middels gebruik steen type voorwerpen) en de invloed die hij op ons heeft gehad in de instructeurs die wij nu zijn.

Ook willen wij ons diepste respect aan onze studenten betuigen. Wat jullie voor ons hebben gedaan en georganiseerd om deze mijlpaal te vieren maakt ons sprakeloos. We willen jullie bedanken Tactical-Defense te maken zoals het nu is, een familie.

We kijken uit naar de volgende 5 jaar. Het is een privilege om aan jullie les te mogen geven.

Een diepe “Kida” naar jullie allen.

Team Tactical-Defense.