Life Coaching bij Tactical-Defense.

Naast het leren van zelfverdediging biedt Tactical-Defense, in samenwerking met Conscious Clarity Coaching (Rotem Nir), de mogelijkheid om u op mentaal vlak verder te ontwikkelen middels coaching.

Coaching is niet alleen bruikbaar in het geval dat er iets misgaat, maar ook in gevallen waarin u op zoek bent naar verbetering, groei of als u meer uit uw leven wilt halen op verschillende aspecten en niveaus en u niet goed weet wat u precies dient te doen om dit voor elkaar te krijgen.

Een coach is in principe iemand die je kan begeleiden en je gereedschap kan geven om het meeste uit uzelf te halen, ongeacht uw status en situatie in het leven (zelfs de meest succesvolle mensen hebben een coach naast zich om hen scherp te houden, stimuleren  en hen te herinneren wanneer ze terugvallen in hun angsten en oude gedragingen).

Geïnteresseerd, klik hier voor meer informatie.