Afronding Stay Away Cursus.

Afgelopen week hebben weer een groot aantal vrouwen de leerzame en praktische zelfverdedigingscursus Stay Away afgerond.

Deze enthousiaste en leergierige groep heeft het de gehele cursus bijzonder goed gedaan en zeker gezien de laatste les mogen zij ontzettend trots zichzelf zijn. Tijdens deze laatste les dienden zij een bepaald traject af te leggen waarbij ze hetgeen ze hadden geleerd, in de praktijk konden brengen. Zij moesten zich verdedigen tegen aanvallen in zowel kleine ruimten, op de grond, als in het donker, maar ook werd aandacht besteed aan preventie.

De vrouwen deden het fantastisch hetgeen een “boost” voor het zelfvertrouwen opleverde.

Wij, als instructeurs zijn ontzettend tevreden en trots op deze vrouwen!!

We hopen dat volgende cursus weer snel gaat plaatsvinden en dat we meer vrouwen kunnen bereiken om aan het zelfvertrouwen te werken, hen te leren duidelijk grenzen aan te geven, zichzelf te verdedigen en leren confrontaties te voorkomen.

Nogmaals, top gedaan en we hopen dat deze persoonlijk ontwikkeling niet tot stilstand zal komen!

Kida,

Team Tactical-Defense